Стало зрозуміло чому до цих пір не встановлено контакт з іншопланетянами

ufo

Стало зрозуміло чому до цих пір не встановлено контакт з іншопланетянами.

Астрофізик Джилл Тартер з проекту SETI (Пошук позаземних цивілізацій) назвала дві головні причини того, чому людство, на її думку, до цих пір не встановило контакт з іншопланетними цивілізаціями.

Перша причина полягає в величезних розмірах Всесвіту. Людство, на думку Тартер, до сих пір досліджувало тільки незначну її частину. Масштаби вивчених просторів астрофізик порівняла з водою в склянці, налитою зі Світового океану Землі.

Друга причина полягає в технологічному застої, наступ якого вчений угледіла в XXI столітті. Тартер вважає, що людство, ймовірно, ще не відкрило необхідні для спілкування з іншопланетним розумом форми комунікації.

На думку Тартер, в разі, якщо іншопланетяни відвідають Землю, вони “стануть тими, хто встановлює правила”, що буде пов’язано з їхнім більш високим рівнем технологічного розвитку. Схожої точки зору дотримується і британський фізик-теоретик Стівен Хокінг. Учений припускає, що іншопланетяни цілком можуть виявитися войовничими кочівниками, які спробують завоювати і колонізувати планету.

Крім того, в якості засобу комунікації з іншопланетними світами можливо використовувати нейтрино. Але рівень розвитку людства в даний час не дозволяє використовувати гравітацію або нейтрино для комунікацій.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading