Кривавий карлик путін покриває злочини своїх посіпак

putin-chaika

Кривавий карлик путін покриває злочини своїх посіпак.

Московський міський суд засекретив причини відхилення апеляційної скарги за позовом Фонду боротьби з корупцією до генпрокурора Росії Юрія Чайки. Представник ФБК в суді В’ячеслав Гімаді вважає, що в суду не було підстав для ухвалення такого рішення.

Гімаді повідомив ПравдаUA, що сьогодні Мосміськсуд визнав законною відмову в розгляді ще одного позову ФБК до Чайки, поданого до Тверського суду 17 грудня. За його словами, через відмову російських судів розглядати цю справу, Фонд боротьби з корупцією має намір подати касаційні скарги до президії Мосміськсуду.

Фонд російського опозиціонера Олексія Навального 1 грудня 2015 року опублікував розслідування, автори якого звинувачують членів сім’ї Юрія Чайки й інших високопоставлених співробітників прокуратури в корупції і побудові бізнесу «на вимаганні, відкатах і рейдерстві», а також у зв’язках зі злочинними угрупованнями.

Юрій Чайка назвав це розслідування «брехливим» і заявив, що воно було «замовлене» британським підприємцем Вільямом Браудером, керівником фонду Hermitage Capital, одним з ініціаторів ухвалення у США «закону Магнітського». ФБК кілька разів намагався притягти Чайку до відповідальності за сказані ним слова. Проте суд щоразу відхиляв позови Фонду.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading