Посіпака бєні коломойського боря філатов остаточно об’єднався з вілкулом і його бандою

Vilkul_Filatov

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов запропонував одній із лідерів місцевого осередку «Опозиційного блоку» Світлані Єпіфанцевій посаду заступника мера. Про це 12 січня повідомили у прес-службі міського голови.

За даними з прес-служби, своє рішення Філатов назвав «компромісом, який стане для жителів Дніпропетровська упевненістю у завтрашньому дні».

За його словами, в ситуації, коли електоральні симпатії дніпропетровців розділилися навпіл, йому як меру важливо самому «не роздвоїтися».

«Я самостійно звернувся до Світлани Єпіфанцевої з пропозицією стати моїм заступником. Так-так. Не мені нав’язали Світлану, а я добровільно запросив її працювати. Чому мій вибір припав на Єпіфанцеву? Саме тому, що вона основний конкурент і мій послідовний ворог. Упевнений, мені буде легко з нею працювати», – зазначив Філатов.

Філатов наголосив, що це виважений крок. За його словами, на своїй посаді Єпіфанцева тепер буде «виражати і відстоювати думку другої половини Дніпропетровська».

«За кращими європейським стандартам, ми фактично вводимо в Дніпропетровську посаду міського омбудсмена», – заявив він.

Сама Світла на Єпіфанцева на своїй сторінці в соціальних мережах написала, що почне виконувати повноваження заступника мера з 15 січня.

29 грудня 2015 року в Дніпропетровську депутати від «Опозиційного блоку» і «Громадської сили» скликали виїзне засідання міськради в будівлі Амур-Нижньодніпровської районної ради і обрали секретаря. Ним став керівник «Громадської сили», бізнесмен Загід Краснов. У засіданні брало участь 35 депутатів міськради з 64-х. За Краснова проголосувало 33.

Напередодні в мерії називали це зібрання незаконним, та 29 грудня міський голова Дніпропетровська Борис Філатов підписав рішення міської ради про обрання секретаря, зауваживши, що не може «проігнорувати думку депутатів», хоча «є багато питань до форми, часу і місця проведення сесії».

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading