Банда коломойського, корбана, філатова, денисенка, олійника і кошляка вчиняла страшні тортури над викраденими українцями

банда коломойського

Екс-мер міста Марганця Дніпропетровської області Бідняк розповів шокуючі подробиці про тортури в полоні бойовиків коломойського-корбана-філатова-денисенка-олійника-кашляка.

«Корбан робив усе, щоб я пішов з посади мера Марганця. Корбан і Філатов посадили мене в підвал і тримали там 35 днів. Мене катували самими звірячими методами, мене били. Особисто Корбан погрожував мене повісити. При мені на очах у батька синові відрізали вухо. Весь час, коли я був в підвалі і потім всі ці місяці, я чекав, що справедливість восторжествує і Корбан і Філатов будуть покарані», – про це на прес-конференції заявив екс-мер Марганця Олег Бідняк.

За його словами, з лютого по жовтень 2014 на нього з боку Корбана, Філатова, Денисенка та Олійника виявлявся постійний тиск, надходили регулярні погрози, щоб він покинув пост мера, а 22 жовтня Олег Бідняк був викрадений.

Він розповів шокуючі подробиці про те, як його катували в полоні бойовики з охоронної фірми «Леон», яка належить Михайлу Кошляку, помічнику Філатова. Як відомо, дегенерат кошляк кілька днів тому був заарештований.

«Я та інші бранці лежали в підвалі, повному бруду і нечистот, по нас повзали щурі, з-за стін долинали крики катованих людей. Потім їх, закривавлених, кидали до нас, з відрізаними вухами, пальцями, знівеченими руками і головами … У нас не було їжі, а часом і просто води – я вмочував шматок брудної ганчірки в те, що можна назвати водою, і повільно її жував.

Після нескінченних тортур я благав мене, нарешті, розстріляти, щоб не терпіти цього! Але мені сказали: ні, ти будеш довго мучитися, ми спочатку виріжемо тобі органи, потім відріжемо руки, потім ноги … », – розповів Бідняк.

Він підкреслив, що розслідуванням справи про його викрадення зараз займається Генеральна прокуратура і СБУ.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading